Vi i kommittén


Sandra

Jag är 37 år och har spelat golf av och till de senaste fem åren. Tisdagsgolfen är så skoj, där utmanar vi varandra i olika tävlingsformer. Dessutom är det kul att spela med medlemmarna och lära känna fler tjejer i klubben.

Favoritklubba: Min TaylorMade M6 järnfemma är mitt bästa vapen!

Banans roligaste hål: 7:e! Ett långt, rakt utslag, en chip och en putt i hål. Visst låter det lätt?

Jag ser fram emot en riktigt rolig golfsäsong tillsammans med både duktiga spelare och ambitiösa nybörjare.

 

Martina

Jag har spelat golf i många år, men harvar fortfarande runt kring 32 i hcp. Men det ska bli ändring på det. Därför har jag nu gått med i klubben och här ska min satsning bära frukt, har jag tänkt.

Jag känner att trivselfaktorn i tisdagsgolfen är hög och välkomnande som med sin prestigelöshet bjuder på en mycket positiv upplevelse. Inte minst ”hänget” efter rundan ...

Favorithål: 7:e. Där får min driver chansen att visa vad den går för, när den är på det humöret.


Annika

Jag har ett långt golfliv bakom mig, och sannolikt ett långt och händelserikt golfliv framför mig. Min närstående och käraste golfvän är min 23 graders hybrid. Den är min räddare i nöden.

Mitt mål i år är att spela mycket, men att slå så få slag som möjligt och ha roligt tillsammans med alla trevliga tjejer och killar i klubben.

Favorithål: 6:e! Ett korthål med goda chanser att landa på green. Kanske inte varje gång, men gärna ofta ...

 

Camilla

Golf har blivit en del av mitt liv och jag strävar i år efter att komma ner till officiellt handicap, dvs 36. Vallentuna har en väldigt vacker bana och jag gillar familjekänslan i klubben, med tisdagsgolfen som stor favorit.

Hål 6 är en av  banans utmaningar, dvs att inte hamna i bunkern på detta korthål. Jag hoppas på fler tjejer/damer som hänger på.