Vallentuna Golfklubbs medlemssida

HERRKOMMITTÉN

Vi följer Golfförbundets rekommendationer och väntar med klubbtävlingar till den 1 juli. Under juli har vi som vanligt uppehåll, så vi räknar med att första dam- och herrgolfen blir av på kvällen tisdag den 4 augusti. Då hoppas vi du är med! Anmälan till tävlingen görs som andra bokningar - golf.se. Har du frågor så mejla gärna till respektive kommitté.

Herrgolfen kommer även i år att spelas på tisdagar med start efter 30/6. Vi spelar tillsammans med Damgolfen.

Första start kl 1700. Damtider är 17.00, 17.20, 17.40 osv

Herrtider är 17.10, 17.30, 17.50 osv.

Spelform SLAGGOLF och anmälan görs på Golf.se

Startavgift 50:- och pris till de 3 bästa resultaten samt Order-of-merit över hela säsongen.

Avslutningstävling över 18 hål iseptember tillsammans med Dam- och Frukostgolfen där vi avslutar med gemensam middag och prisutdelningar.

Kontakt för herrgolfen är Göran Wängelin.

För oss som arbetar spelar vi Frukostgolfen på tidag mornar med start efter den 30/6.

Samling kl 05.30 och vi spelar 9 hål poängboggie. Avgift 50:-. vi avslutar med gemensam frukost och pris till bästa score.

Kontaktman Per Lindström mobilnr 0705 434 461