ONSDAGSGOLF 2021

Tävlingen är öppen för Damer och Herrar 55+ som är medlemmar i Vallentuna Golfklubb.

Anmälan och resultatredovisning sker via Golf.se.

Ansvarig för onsdagstävlingarna är
Rolf Hedenstedt mobilnr 0702069164, mail: rolf.hedenstedt@gmail.com

GOLFBIL
Vi rekommenderar att så många som kan tar chansen till lite friskvård och går. Skulle ni känna att ni inte orkar gå 18 hål BOKAR NI SJÄLVA GOLFBIL I RECEPTIONEN HOS G4G. Betalning för golfbilen sker hos G4G.Tävlingsledarna ansvarar INTE för bokning av golfbilar. Om ni tänker dela på en golfbil med någon, meddela det till dagens tävlingsledare senast måndag i spelveckan före kl. 14.30 så vi kan lotta er i samma boll.

TÄVLINGSINFORMATION

1. Alla onsdagstävlingar startar kl. 08.00 och kanonstart om inte annat meddelas. Maxtid 4,5 tim. Anmälan kan göras 4 veckor före varje onsdagstävling.
  2. Vi startar onsdagsgolfen den 12 maj med 4-mannascramble. Övriga scrambletävlingar är den 23 juni och avslutningen 22 september. Alla scrambletävlingar är ”Step a side”.

Avgiften vid scrambletävlingarna är 100 kr inkl. lunch. Alla spelar från röd tee.

3. Övriga onsdagar är det singeltävlingar (förutom den 30 juni och 4 augusti då det är tävlingsuppehåll). Avgiften vid                     singeltävlingarna är 40 kr/person/onsdag. Endast kontantbetalning gäller alla onsdagar.

4. Vid singeltävlingar är det 2 klasser a) herrar och b) damer. Alla kan välja att spela från röd, blå, gul eller vit tee. Alla                   spelar på sitt handicap upp till 54. Du väljer tee i samband med anmälan.

5. Spelarens 6 bästa singeltävlingar över säsongen räknas i ”Order of Merit”. Du får poäng från 10 till 1 beroende på                       placering bland de 10 bästa i tävlingen.

6. Önskar du lunch vid singeltävlingarna kan du anmäla det i samband med din anmälan i Min Golf.

7. Lämna scorekorten till tävlingsledarna efter tävlingen. Resultaten skrivs in och kan ses i resultatlistan på Min Golf.                     Prisutdelning sker efter tävlingens slut.

8. För att priser skall utgå krävs minst 40 deltagare och minst 10 per klass.

DATUM MAJ-JUNI:

Anmälan kan ske 4 veckor innan tävlingsdatum