Vallentuna Golfklubbs medlemssida

ONSDAGSGOLF

Tävlingen är öppen för Damer och Herrar 55+ som är medlemmar i Vallentuna Golfklubb.

Anmälan och resultatredovisning sker via Golf.se.

Ansvariga för onsdagstävlingarna är
Börje Junestrand (0705116026) mail: junestrand.borje@telia.com och
Per Kollberg (0736421092) mail: per.kollberg@scoopit.se

ONSDAGSGOLFEN 2020

Här kommer information inför årets spel. START 1 JULI

Vi rekommenderar att så många som kan tar chansen till lite friskvård och går. Skulle ni känna att ni inte orkar gå 18 hål får ni SJÄLVA BOKA GOLFBIL. Golfbil bokas i receptionen hos G4G. Tävlingsledarna ansvarar INTE för bokning av golfbilar. Om ni tänker dela på en golfbil med någon, meddela då det till dagens tävlingsledare senast måndag  i spelveckan kl. 14.45 så att vi kan lotta er i samma boll.

1. Under Juli månad startar vi mellan kl. 08.00 - 10.35. Rullande start från hål 10. Max 4,5 tim speltid.

2. Tävlingen är öppen för Damer och Herrar 55 + (födda 1965 och tidigare).

3. Anmälan sker via Golf.se och Min Golf. Veckovis.

4. Den som har lägst Hcp i bollen ansvarar för att hålla speltempot.

5. Är ni tveksam vid regeltolkning, spela en alternativ boll. SLÄPP IGENOM.

6. I år spelar vi 12 singel- och 1 st 4-mannascrambletävlingar.

7. Det blir 2 klasser a) Klass A herrar 55-99 år och b) Klass B damer. Alla kan välja att spela från röd, blå, gul eller vit tee. I år spelar alla på sitt handikap upp till 54. Du väljer tee i samband med anmälan.

8. Herrar 75+ som vill spela från röd tee markerar detta i anmälan till tävlingen.

9. ”Order of Merit” utgår 2020 och återkommer 2021.

10. Startavgiften är 40 kr/spelare. Betalas kontant till tävlingsledarna.

11. Under juli månad lämnas scorekorten i en låda. Ingen prisutdelning efter tävling i juli. Resultaten skrivs in och du kan se resultatlistan på Min Golf.

12. Endast medlemmar i Vallentuna GK får deltaga.

13. För att presentkort skall delas ut krävs totalt minst 40 deltagare

LYCKA TILL

TÄVLINGSLEDNINGEN

1 juli. Nu är premiären över. 46 deltagare.

Damer: 1:a Lena Gustafson 72 nettoslag 2:a Margareta Palving 3:a Britt-Marie Pettersson.

Herrar: 1:a Bengt Göran Broström 65 nettoslag 2:a Anders Viklund 3:a Peter Bergfeldt.

Stort GRATTIS till segrarna i resp klass. Presentkort till de 3 första i varje klass delas ut i augusti.