Vallentuna Golfklubbs medlemssida

AKTUELLT

OBS! ENDAST medlemmar födda 1965 och tidigare får delta i seniorkommitténs aktiviteter.

Medlemmars (fru, sambo etc) får delta i vinteraktiviteterna.

Mailadress till seniorkommittén: seniorkommitten@vallentunagolfklubb.se

INFORMATION OM HÖSTENS AKTIVITETER

1. GYMPA I KORPENS LOKALER VALLENTUNA ISHALL

Du som vill hålla igång under icke golfsäsong kan anmäla dig till gympa. Ledare är Ulrika Skarin. Måndagar kl. 11.15-12.15 under tiden 12/10-14/12 dvs 10 ggr. Max 10 st per grupp.

Kostnad 600 kr för 10 ggr. Blir det många som anmäler sig kör vi fler grupper. Är du med och gympar kan du äta lunch i Rocky Bar för 80 kr/måndag. Vill du ha mer information och anmäla dig kontakta Lars B Holm 070-2031548 eller mail lasse.b.holm@telia.com.  Anmälan ska ske senast 30 september. Först till kvarn gäller.

2. PROMENAD VALLENTUNA IP

Vi träffas torsdagar kl. 09.45 och kl. 10.00 tar vi promenad i spåren runt Vallentuna IP. Det finns 0,9 km, 1,6 km, 2,6 km och 5,0 km. Du väljer själv. Start 15/10 och vi håller på till den 17/12.

Efter promenaden tar vi en bastu och sedan kan du ta en lunch eller en fika i Rocky Bar. Det finns separata omklädningsrum och bastun för herrar och damer. Har du frågor kontakta Lasse B Holm tel och mail se ovan.

3. BOWLING i VALLENTUNA BOWLINGHALL

Vi vill höra om det finns intresse att spela bowling fredagar från mitten av oktober och till mitten av dec. Vi spelar varannan vecka. 2 serier till en kostnad av 50 kr/tillfälle. Efter bowlingen kan du äta lunch i bowlinghallen för ca 85 kr/tillfälle. Maila intresseanmälan till seniorkommitten@vallentunagk.se  senast 30 september.

VÄLKOMMEN ATT DELTA

Vi måste fortsätta att följa FHMs rekommendationer:

Har du hosta, feber, ont i halsen eller andra corona symtom vill vi att du stannar hemma.

HÅLL AVSTÅND OCH VAR RÄDDA OM VARANDRA.

Vi ses

Golfhälsningar