Vallentuna Golfklubbs medlemssida

AKTUELLT

OBS! ENDAST medlemmar födda 1965 och tidigare får delta i seniorkommitténs aktiviteter.

Medlemmars (fru, sambo etc) får delta i vinteraktiviteterna.

Mailadress till seniorkommittén: seniorkommitten@vallentunagolfklubb.se

INFORMATION

FHM har beslutat att from 1 juli får golfklubbarna starta upp klubbtävlingar. Med det beslutet har seniorkommittén beslutat att starta onsdagstävlingarna 1 juli.

- Under juli månad sker starter rullande från hål 10 mellan kl. 08.00 - 10.35. Är det 48 st deltagare eller mindre blir det kanonstart.

- Till tävlingen den 8 juli kan du anmäla dig från mån den 29 juni kl. 00.01 och sista anmälningsdag är den 6 juli kl. 14.55. Sedan är det likadant för resterande tävlingar i juli månad.

- Du kan anmäla dig veckovis på Golf.se och sedan Min Golf. I år kan alla välja att starta från röd, blå, gul eller vit Tee. De 3 bästa nettoscorerna för dam och herr erhåller priser. Delas ut senare i höst. Dock ska minst 10 deltagare starta i dam- resp herrklass och sammanlagt 40 deltagare.

- Dagens lunch kostar 95 kr.

8 juli blir det biff , klyftpotatis, tzatziki, sallad, bröd och kaffe.

15 juli är det kyckling, potatis, sallad, bröd och kaffe.

- Ingen prisutdelning efter tävlingen kommer att ske under juli månad.

- Avgift 40 kr kontant per person och tävling

Vi måste fortsätta att följa FHMs rekommendationer:

Har du hosta, feber, ont i halsen eller andra corona symtom vill vi att du stannar hemma.

HÅLL AVSTÅND TILL VARANDRA OCH VAR RÄDDA OM VARANDRA.

OBS! OBS! OBS! KRÖGARNA ERBJUDER ATT DU KAN KÖPA ETT HÄFTE MED 10 LUNCHER FÖR 800 KR SOM GÄLLER SÄSONGEN 2020.

Vi ses

Golfhälsningar