HUR ANMÄLER JAG MIG?


För att delta bokar du in dig på www.mingolf.se, sök tävling. Sök på DAM respektive HERR så kommer tisdagstävlingarna upp.

Här kan du önska en starttid. Vi kan inte garantera att du får exakt den tid du önskat då vi fyller upp bollarna beroende på hur många som anmält sig. Kan du alla tider ber vi att du lämnar detta fält blankt, du blir då istället tilldelad en tid.

Se till att vara på plats i god tid. Deadline för bokning är fredag innan tävling men hör av dig till dam@vallentunagolfklubb.se om du missat att boka in dig så försöker vi lösa det!

 

Det kostar 50 kr att delta och pengarna går till priser för 1-3:e plats samt ett extra pris för närmast hål, längsta utslag eller närmast linje (tävlingsmomentet varierar). Deltagaravgiften betalas via Swish på plats. Utöver fina priser bjuder vi på en härlig kväll med ett kul gäng!

 

När du bokar in dig får du välja om du vill äta en lättare middag i restaurangen i samband med prisutdelningen. Förboka (också på mingolf.se i samband med anmälan) då restaurangen egentligen är stängd men håller öppet för oss och därför behöver planera antal middagar. Du betalar middag och dryck på plats i restaurangen, gärna innan tävlingen börjar.