Vi i kommittén


Karin

Har i år tagit steget att bli mer aktiv i damkommittén och det är bara höra av sig om ni vill göra mer för damerna på klubben. 

Jag har spelat golf i många år, men inte särskilt mycket. Nu när jag är pensionär ska det bli en ändring på det. Hoppas få träffa många av er på banan. Har bara varit medlem i Vallentuna några få år, men spelat i mer än 30. Mitt mål med golfen är att ha trevligt, få lite motion och kanske öka antalet ”riktiga golfslag”  under rundan. Utmanar mig själv att försöka göra par på alla hål, någon gång under säsongen; min egen lilla eclectic. 

Ser fram emot att träffa många av er på tisdagsgolfen och kanske även vid andra tillfällen. Mona

Har spelat i många år och kan nu som pensionär äntligen ägna mig helhjärtat åt golfen och hjälpa till här i Damkommitten. 

Hela mars är jag med min man i Spanien och spelar varannan dag, det blir en härlig kickstart på säsongen. 

Mitt mål i år är att spela så mycket jag kan och att sänka mitt handikapp som tyvärr går upp och ner, men som jag brukar säga ”man lever på hoppet”.

Alla hål på Vallentuna har sin tjusning och utmaning, favorithål kan variera. Hoppas på att få se många damer med på tisdagsgolfen i år. Välkomna!Sandra

Jag är 40 år, bor i Täby och har spelat golf i åtta år. Tisdagsgolfen är så skoj, där utmanar vi varandra i olika tävlingsformer. Dessutom är det kul att spela tillsammans med andra medlemmar och lära känna fler tjejer i klubben.

Banans roligaste hål: 14:e! Får jag till  en bra smäll är det alltid spännande att bege sig över krönet och se hur långt man kommer. Eftersom hålet är index 1 skrapar jag ofta ihop nåt poäng vilket kanske bidrar till att jag gillar det! :) 

Jag ser fram emot en riktigt rolig golfsäsong tillsammans med både duktiga spelare och ambitiösa nybörjare i alla åldrar.