JUNIORKOMMITTÉN


Juniorträning Vallentuna GK år 2021


Vallentuna GK’s juniorverksamhet är öppen för alla oavsett ålder och ambitionsnivå. Vi spelar och tränar Golf för att det är kul och vi vill utvecklas. Träningen genomförs av PGA utbildade golftränare i samarbete med ideella ledare och föräldrar i Vallentuna GK. Träningen sker framför allt på onsdagskvällar. Vi delar delar in spelarna i grupper efter ålder men ambitionsnivå och utveckling påverkar också gruppindelningen.

Nyheter
Vi erbjuder och 2021 större flexibilitet och fler träningar än någonsin. Vi vill att ni tränar och spelar mer så för att ni ska kunna utvecklas efter bästa förmåga så har vi lagt till spelträning för de som vill. Ni har också möjlighet att mot en extra avgift vara med på det som 2020 kallade dropin träning. Det innebär att du för 1500 kr kan träna upp till 120 timmar om du vill.

Privatlektioner
Veckoträning och dropin träning är övningsbaserad träning som är anpassad för träning i grupper. En viktigt del i tekniska utveckling av svingen är individuell träning. Under 2021 ingår det en privatlektion på 25 minuter, den kan ni boka tillsammans med en kompis så får ni 50 minuters intensiv träning för utveckling av svingen. Det pris på privatlektioner(25min) som vi hade förra året ligger kvar och gäller såklart alla juniorer, även de som inte är med i någon gruppträning. Ni kan ta hur många lektioner ni vill under året.

Skräddarsydd juniorträning
Nu kan ni också boka privat träning för dig och dina kompisar eller t ex ert hockeylag som en gemensam aktivitet de dagar ni inte har träning eller när ni inte har säsong. Träningen planeras tillsammans så att det inte krockar med era andra aktiviteter eller träning. Vi kan också lösa det så att ni kan närvarorapportera för er förening. Denna träning kan skräddarsys helt efter era önskemål. Antalet deltagare är flexibelt. Kontakta Svante Adelin, 0709 30 13 10svante@adelingolf.com för mer information och planering.

Privatlektioner upp till 21 år
Alla juniorer kan boka privatlektioner för 300 kr, ordinarie pris 450 kr.

Information, grupper och anmälan
Här hittar du mer information och gruppindelning för Golfkul 6-8 år och Juniorträning 9-21 år. Hittar du ingen grupp som passar och ändå vill vara med på träningen så fyll i formuläret och skriv in önskemål för tid och grupp.Kontaktuppgifter
Svante Adelin

Mail: svante@adelingolf.com

Telefon: 070 930 13 10